En liten återblick..

Tvåtusenfemton. 

Då har ännu ett år gått, tiden går så otroligt snabbt. Vad har hänt detta året? Det har bjudit på många olika saker och många olika känslor. Det har både varit positiva och negativa stunder. Men det viktigaste är att jag har tagit mig igenom det och mår bättre än någonsin. 

Detta året har det blivit två resor utomlands, en med familjen till Gran Canaria och en med min fina pojkvän till Thailand. Båda resorna var rätt så lugna och man fick tid att ta det lugnt och samla nya krafter inför allvaret där hemma. Resan till Thailand gjorde vi i slutet av året, och det var något som vi båda längtat otroligt mycket efter. Att få komma tillbaka till underbara Thailand och njuta av värmen och varandras sällskap. Vi tog det lugnt samtidigt som vi åkte runt lite och såg olika stränder och upplevde nya saker tillsammans.

Under sommaren tillbringade jag mest tid här nere på näset, det bästa stället på sommaren. Mycket sol, bad och mys med nära och kära. Annars var jag åven en del i stugan i Båstad, lika härligt som alltid. Det är ett helt annat lugn där och man kan njuta av att bara vara. Midsommar tillbringade jag med de närmsta vännerna och hade en helt fantastisk kväll. En annan sak vi gjorde under sommaren var att jag, min syster och min pappa åkte upp till Borås, där min farmor bor. Vi hälsade på henne och avslutade den lilla trippen med en heldag på Liseberg, vilket blev en riktigt härlig dag. Min 21a födelsedag inträffade även den under sommaren, och det var en lugn och skön dag hemma med de närmsta.
 
Annars har livet rullat på som vanligt. Jag har lite olika jobb då och då, samtidigt som jag har plugget. Både plugget och jobben går bra. Jag har fortsatt att träna tjejerna i innebandy en dag i veckan, vilket är otroligt roligt. Att få följa deras utveckling och lära känna dom allt mer är något jag trivs väldigt bra med. De gör otroligt framsteg och blir bättre och bättre hela tiden.

 
 
 
my life. | | Kommentera |
Upp